XX Fòrum TIGSIG

Enguany fa vint anys que l’ACTIG organitza el Fòrum TIG SIG, i per a celebrar-ho volem recuperar l’espai de trobada presencial amb una edició molt participativa després dels impediments causats pels confinaments dels darrers temps. Ens proposem compartir experiències i expectatives del sector, tant fent una mirada retrospectiva sobre les dues darreres dècades com una mirada prospectiva sobre el  valor i les potencialitats de la geoinformació amb relació als vectors de creixement econòmic basats en el programa europeu Next Generation.

El programa de la jornada començarà amb una dissertació de la Mònica Usart, dona del temps de RAC1 i RAC105, sobre l’ús de la geoinformació en la meteorologia, i tot seguit us convidarem a participar en una sessió distesa per recordar els darrers vint anys. Serà un espai d’interacció participativa a partir de tres preguntes:

1.- Vas venir al primer Fòrum? Com han evolucionat les tendències de les que es parlava fa 20 anys?

2.- Per on i on t’han portat les diferents revolucions tecnològiques?

3.- A quins sectors et sembla que la geoinformació serà més necessària en els eixos de reactivació econòmica dels fons next Generation?

Després, per tal d’aprofundir la interacció entre nosaltres i recuperar el networking perdut aquests anys, us convidem a un dinar informal tots junts.

Per finalitzar hi haurà una sessió de conferències llampec, Bits de SIG, en la que les empreses i professionals exposaran els seus projectes vinculats amb els fons Next Generation, una amalgama representativa de les diverses iniciatives i reflexions tecnològiques que estan actualment emergint.

PROGRAMA

11:10hObertura de portes
11:30hBenvinguda
11:40hConferència de la Mònica Usart sobre l’ús dels mapes a la meteorologia
12:30hVint anys de Fòrum TIGSIG
13:30hDinar informal
15:30hBits de SIG
16:45hTancament

ON

Orfeó Martinenc

Teatre Auditori

Avda. Meridiana, 97 (amb C/ Consell de Cent)

<M> L2, L3 – El Clot
Renfe – El Clot-Aragó

EMPRESES PATROCINADORES