Sèrie de Vídeos FTS23: Una Immersió en la Intel·ligència Artificial i la Geoinformació

Sèrie de Vídeos FTS23: Una Immersió en la Intel·ligència Artificial i la Geoinformació

Benvinguts a la retrospectiva de la FTS23, un esdeveniment clau per a professionals i aficionats a la intel·ligència artificial i la geoinformació. Aquesta sèrie de vídeos recull les conferències que van tenir lloc a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, organitzats per l’ACTIG el 16 de novembre de 2023.

Contingut de la sèrie

La nostra llista de reproducció inclou deu vídeos seleccionats cuidadosament que cobreixen una àmplia gamma de temes, des de la teoria fins a l’aplicació pràctica, presentats per experts reconeguts com la Dra. Karina Gibert de la UPC. A més, comptem amb el suport de patrocinadors com Infraplan, NexusGeographics, Seys, Esri, Cyclomedia, BGEO, AISCAT i Leica Geosystems part of Hexagon, alguns dels quals van aportar la seva visió i experiència durant l’esdeveniment.

Per què veure la sèrie?

  • Profunditat Analítica: Obté una comprensió detallada de les últimes recerques i desenvolupaments.
  • Diversitat d’Opinions: Escolta les perspectives de diferents sectors i com la col·laboració pot conduir a la innovació.
  • Aplicacions Reals: Inspira’t amb casos d’ús reals que demostren el potencial de la IA i la geoinformació.

Explora la Sèrie

T’animem a explorar aquests recursos educatius i a compartir-los amb col·legues i professionals del sector. Cada vídeo ofereix una oportunitat única per aprofundir en el coneixement i descobrir com la tecnologia està configurant el futur.

Accedeix a la Llista de Reproducció

Agraïm a tots els participants, ponents i patrocinadors que van fer possible la FTS23. Esperem que aquesta sèrie de vídeos sigui una font d’inspiració i coneixement per a tots.