Pau Agulló i Roselló

Pau Agulló i Roselló  exposa en Fòrum TIG-SIG 2014: BCN Analytics: anàlisi de dades geo-referenciades per una Barcelona més intel·ligent


Pau Agulló i Roselló va néixer a Barcelona l’any 1974. És llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Economia per l’European University Institute, a Florència. Ha desenvolupat la carrera professional en l’àmbit de la consultoria analítica, aplicant mètodes quantitatius avançats a la presa de decisions en el marketing i la logística. Actualment dirigeix Kernel Analytics, empresa que va co-fundar el 2013. El 2014 va co-fundar BCN Analytics amb diversos experts del camp d’analytics.

BCN Analytics és una associació sense ànim de lucre que vol unir la comunitat dedicada a l’anàlisi avançada de dades de Barcelona amb un doble objectiu. Primer, intercanviar experiències i coneixements relacionats amb l’anàlisi de dades i sobretot en la seva aplicació pràctica, i segon, impulsar l’estudi sobre la ciutat de Barcelona basat en dades geo-referenciades. Per aquest motiu, BCN Analytics agruparà bases de dades de diferents fonts amb dades geo-referenciades de persones, empreses, equipaments públics, transports, entre d’altres. A més riquesa de dades, més avançats els anàlisis i els resultats. BCN Analytics serà una plataforma per compartir anàlisis, codis i capes amb resultats.

Inscripcions al Fòrum