#FTS 2023 – La IA i la Geoinformació

EL Fòrum TIG SIG 2023 que es celebrarà el dijous 16 de novembre de 2023 sota el lema La IA i La Geoinformació.
Volem mostrar com la convergència entre la geoinformàtica i la intel·ligència artificial pot obrir noves oportunitats i abordar els canvis que es generaran en la indústria. També volem destacar els nous camps de recerca i desenvolupament que la IA pot obrir.

El Fòrum és una jornada tècnica que reuneix professionals i experts en aquests camps, proporcionant una plataforma per a la xarxa i la interacció. Esperem que això pugui conduir a la creació d’un espai per a intercanvis d’idees, col·laboracions i oportunitats de negoci.

El Fòrum es desenvoluparà al matí en dos blocs. Al primer bloc tindrem la presència de la Dra. Karina Gibert, especialista en IA de la UPC. Al segon bloc comptarem amb tota una sèrie de ponències curtes que exposaren casos d’aplicació de la IA en el món de la geoinformació. Entre els dos blocs gaudirem d’un espai generós per a un cafè amb l’objectiu d’impulsar el networking entre els assistents. La jornada començarà a les 9:30 i acabarà a les 13:45.

Les empreses patrocinadores són: Nexus geogràficsInfraplanSeysCyclomediaESRILeica for HexagonBGeoAiscad i Col·legi de topògrafs.

FTS2023v8