Geoinformació en temps de covid19

Aquest any el nostre esdeveniment anual es troba impactat, com la resta de la societat, per la pandèmia de la Covid-19. Un dels motius principals de la celebració del Fòrum TIGSIG anual es ajuntar-nos tots per a veure’ns i comentar les darreres novetats professionals i també personals. L’edició 2020 no podrem gaudir del contacte social  perquè les mesures disposades pel govern impedeixen celebrar aquest tipus d’actes.  Però aquest fet no ens pot aturar i encara menys amb les circumstàncies que estem vivim. Des de la Junta treballem perquè des de la geoinformació podem aportar el nostre coneixement i expertesa per a millorar les condicions dels ciutadans i ajudar a la lluita d’aquest pandèmia.

En aquesta edició singular volem centrar-la en conèixer que podem fer per ajudar a la lluita i que hem fet durant aquesta pandèmia. Per això hem convidat a experts en dades de la Covid-19 perquè ens expliquin les dades que treballen i quines dades necessitarien per poder millorar els seus resultats. I desprès volem difondre el màxim els treballs i projectes que s’han desenvolupat durant aquest darrers mesos vinculats amb la Covid-19 en una nova sessió dels Bits de SIG. L’acte serà telemàtic amb la possibilitat que els assistents puguin participar.


Programa: Dimarts 24 de novembre

 

17:00   Benvinguda i presentació de la Jornada

 

17:10   Taula d’experts:

clara prats

@Clara Prats

Biofísica, investigadora del grup de recerca en Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC.

@Joe Brew

Analista de dades

@Joaquim Calafí

President de l’ACTIG

Moderat per la

@Karma Peiró

Periodista especialitzada en TICs

18:00 Bits de Sig

Presentacions curtes –màxim 5 minuts sobre mapes, projectes, visualitzacions, aplicacions, recerques, productes… tots relacionats amb el món ‘geo’. 

Aquest any, per seguir la temàtica del Fòrum, busquem principalment presentacions relacionades amb el COVID19 però també acceptem altres temàtiques.

 

19:00 Networking&Expo

Empreses patrocinadores