Fòrum TIG SIG 2014 – Assistents

Aquesta edició del fòrum ha superat tots els registres d’inscripcions i d’assistència vistos fins a la data. Tan massiva i ràpida foren les inscripcions, que es va haver d’inhabilitar el formulari d’inscripcions. 

Pel que fa a les dades del XIIIè Fòrum TIGSIG, es van comptabilitzar i registrar 200 inscripcions, i van assistir 175 persones, xifra que respon a l’aforament màxim de la Sala Auditori de l’ICGC. 

Des de la Junta de l’ACTIG, només ens queda que donar-vos reiteradament les gràcies per la vostra atenció i la vostra assistència a l’acte. Per tal que us pugueu fer una idea dels qui hem estat al Fòrum, a continuació és llista la relació de les administracions i empreses representades, a les que cal sumar-hi una vintena llarga de persones que s’han inscrit en qualitat de ‘freelance’ o particular:

ACCIÓ, ACEFAT, AIE, ACTIG, ADEALING COMERCE, AIGÜES DE MATARÓ, AJUNT. DE BARCELONA, BOMBERS CARTOGRAFIA, AJUNT. DE CORNELLA LLOBREGAT- ALCALDIA, AJUNT. DE CALAFELL, AJUNT. DE CUBELLES, AJUNT. DE GIRONA, AJUNT. DE GRANOLLERS, AJUNT. DE LLORET DE MAR, AJUNT. DE MANLLEU, AJUNT. DE MATARÓ, AJUNT. DE RUBÍ, AJUNT. DE RUBÍ – OBSERVATORI DE LA CIUTAT, AJUNT. DE SALT, AJUNT. DE SANT BOI DE LLOBREGAT, AJUNT. DE SANT CUGAT DEL VALLÈS, AJUNT. DE SANT JUST, AJUNT. DE SANT VICENÇ DELS HORTS, AJUNT. DE TERRASSA, AJUNT. DE VILADECANS, AJUNT. DEL PRAT DE LLOBREGAT, AJUNT. RUBÍ – INFORMÀTICA, AJUNT. DE SANT BOI DE LLOBREGAT, AJUNT. DE SANT JUST DESVERN, AJUNT. DE SANTA COLOMA DE GRAMENET, AJUNT. DE TERRASSA, AJUNT. DE VILADECANS, AJUNT. DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS, ALVENT SCCL, ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA, ATM, AUTORITAT PORTUÀRIA DE BARCELONA, BARCELONA MEDIA CENTRE TECNOLÒGIC, BARCELONA REGIONAL, BCASA, BISMART, CÀMBIUM SERVEIS ENERGÈTICS SCP, CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT, CONSELL COMARCAL BARCELONÈS, CONSELL COMARCAL DEL MARESME, CONSORCI AOC, CONSORCI DEL BESÓS, CPSV-UPC, CREAF, DEPARTAMENT DE GEOGRAFIA – UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT, DGAL (OMMC), DIPUTACIÓ DE BARCELONA, DIPUTACIÓ DE GIRONA, DIRECCIÓ GENERAL D’ADMINISTRACIÓ LO, DTES, EPSEB, FCC S.A., FERROVIAL, FIGUERES DE SERVEIS, GAMMA D’ARQUITECTURA SLP, GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT DE SALUT, GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPT. CULTURA, GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPT. TERRITORI I SOSTENIBILITAT, GENERALITAT DE CATALUNYA – DIRECCIÓ GENERAL DE PROTECCIÓ CIVIL, GENERALITAT DE CATALUNYA – INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, GENERALITAT DE CATALUNYA (DGOTU), GEOMATI.CO, GEOSOCIALABS, GRUPO ICA, I3DAT CONSULTING, IBM, ICGC – IDEC, ICUB. SERVEI D’ARQUEOLOGIA, IMI – AJUNT. DE BARCELONA, INCASOL, INDRA, INFOTERRA SGSA, INFRAPLAN BARCELONA, INLAB FIB – UPC, INSTITUT CARTOGRÀFIC I GEOLÒGIC DE CATALUNYA, INSTITUT DE CIÈNCIA I TECNOLOGIA AMBIENTAL, INSTITUT D’ESTADÍSTICA DE CATALUNYA, INTERGRAPH, IRIS VIEW CONSULTING, IVALUA, JURJIGIS, KERNEL ANALYTICS, LIGIT – UAB, LOCAL ZOOM, MN CONSULTORS CIÈNCIES CONSERVACIÓ, MOSSOS D’ESQUADRA, NEXUS GEOGRAFICS, PERIVALON, PRODEVELOP, PROYECTO LA BLANCA – UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, REGISTRE DE LA PROPIETAT, ROCASALVATELLA, SITEP, SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES, SPEIS, TECNOGEO, TEINDATA, TELESPAZIO IBERICA, TESEM, THIGIS SERVEIS AMBIENTALS, TOP20 TOPOGRAFIA, UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA, UNIVERSITAT DE BARCELONA, UNIVERSITAT DE GIRONA, SIGTE – UNIVERSITAT DE GIRONA, UNIVERSITAT DE LLEIDA, UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, UNIVERSITAT TÈCNICA DE DELFT, UPC – ETSEIB